OM / KONTAKT

vibeke1Jeg hedder Vibeke, er mor til 2 skønne piger på 6 og 8 år, og gift med Michael.

Jeg ønsker at skrive om alle de dejlige ting i livet. Og på Deluxmor.dk deler jeg ud af alle de skønne ting livet indeholder.

Mad og opskrifter: Jeg eeeeelsker mad ♥ og vil gerne inspirere dig til, hvordan selv det mest simple kan gøres uimodståeligt, med få og nemme kneb. Kvaliteten er en høj prioritering. Jeg er ikke fanatisk med økologi, men ønsker det bedst mulige til min familie. Vi spiser masser af det grønne, men livet skal nydes, så der skal også være plads til hjemmebag og lækker chokolade.

Rejser:  At rejse er at leve, så vi tager gerne på udflugt, og rejser så meget vi kan. Jeg deler meget gerne ud af alle disse oplevelser, samt alle de gode ideer der kan hjælpe andre.

Indretning/DIY: Vi går meget op i dansk design herhjemme, og min helt store passion er Royal Copenhagen! Intet har en fast plads her i hjemmet. Tingene flyttes ofte rundt, og kan dermed få en helt ny betydning, og skabe en helt ny stemning. Vi elsker også at være kreative, og derfor deler jeg naturligvis også ud, af alle vores DIY projekter.

Små lykkeglimt: Livet består af så mange andre gode ting, og derfor vil jeg også skrive om skønne stunder, som måske ikke lige passer ind i de ovennævnte kasser. Men derfor skal der stadig være plads til dem.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under et blogindlæg. Der kommer mail senere hen, hvor du kan kontakte mig.