Juhldal – velværd i topklasse

Juhldal – velværd i topklasse

Processed with Snapseed.

Kender du Juhldal – i så fald er du heldigere end mig. Jeg har nemlig først for nyligt opdaget det, og jeg ærgre mig allerede, over alle de år jeg har spildt uden.
Juhldal er et dansk firma, og alle deres produkter er skabt af naturens egne råvarer, altså ekstrakter fra bær, planter og div. urter. Faktisk er det over 40 år gammelt, så jeg kan ikke engang undskylde mig med, at det er et nyt mærke, jeg ikke kendte til.

En af de ting jeg virkelig værdsætter hos Juhldal, er deres store udbud af produkter, så jeg med garanti kan finde, lige præcis de produkter der passer til mig og min hud/krop. Desuden er jeg pjattet med, at de fleste af deres produkter fås i små flasker. Så kan man nemlig nemt og sikkert prøve de forskellige produkter af, uden at brænde inde med store flasker af noget, man alligevel ikke kan bruge. For hvis der er noget mine badeværelsesskuffer bugner med, så er det halvtomme cremer hvor man kørte lidt træt i duften undervejs. Eller også blev man bare fristet til at prøve noget nyt, efter en måned med det samme.

Jeg har indtil videre kastet mig ud i følgende Juhldal produkter:

imageWonderlotion No 5

En skøn bodylotion der er blød og drøj i brug. Den trænger hurtig ind, og huden efterlades silkeblød og fugtet – på ingen måde fedtet. Lotionen har ikke nogen egentlig duft, hvilket for mig er et plus. Der er nemlig ikke noget værre end at sprøjte sig med de dyre liflige parfumedråber, og så kommer ens bodylotion og ødelægger det hele. Så stort JA TAK fra mig, til denne lotion – jeg er solgt!

Shampoo og Balsam kur No 2image

En let og lækker balsam som skal sidde i håret i mindst et par minutter. Den kan med fordel sidde i op til 15 min, så den rigtig kan få lov at virke. Den efterlader håret lækkert og blødt, og håret er en ren fornøjelse at børste efterfølgende. Ingen balsam kan reparere slidte spidser, heller ikke denne. Men den kan alligevel trylle med de spidser, for de virker efterfølgende mindre slidte og “strittende”. Kombinerer du balsammen med en af deres hårshampooer, står man nærmest med samme følelse som når man går fra frisøren. Blankt, sundt og stritfrit hår – I ved de der hår der er knækket, og som bare stritter lidt ud over det hele.

imageFaceSerum og Facecream

5 forskellige serums har Juhldal, så om du har tør, træt, ældet eller irriteret hud så er der en til dig. Jeg har prøvet både deres No 1 og No 4. Og begge trænger seriøst hurtigt ind – måske er min hud bare VIRKELIG dehydreret, men jeg tror faktisk, at det er cremen som er så skøn. Alle deres Facecreams kommer i små flasker med pumpefunktion. Det er et kæmpe plus, fordi problemer med cremer i krukker er, at når du har brugt den 20-30, har du haft “beskidte” fingre i krukken 20-30 gange. Det betyder, at der ligger en hel del bakterier deri, som du smører med rundt i ansigtet næste gang du bruger den. Behøver jeg sige, at cremen mister sin egentlige funktion ret hurtigt på den måde. Så bruger du normalt creme i krukke, skal du faktisk bruge en afsprittet spatel, hver gang du tager creme fra den. Så er jeg tilpas doven til at synes, at et tryk på en pumpe er såååå meget nemmere. Derudover har jeg brugt deres Face-serum under cremen. Produkterne kan sagtens bruges hver for sig, men når man kombinerer, så opnår man en bedre virkning. Det lyder som en smart salgstale for mer-salg, så jeg har testet det for dig. Jeg har brugt cremen og kun cremen, og jeg har efterfølgende prøvet med serum og efterfølgende creme. Og jeg synes faktisk der er en lille forbedret forskel, når jeg bruger serum’et under cremen. Om det er sådan jublende – falde bagover på numsen – begejstret forskel, det er nok liiiige at overdrive. Men deres små pipette flasker, gør næsten det hele værd. Jeg eeelsker at stå der og afmåle dråber som en anden biokemiker. Derefter drypper man et par dråber på fingerspidserne og dupper det rundt i ansigtet og på halsen.

imageFace & Body oil

Sidst men ikke mindst, har jeg prøvet deres øko oliven/limeolie. Jeg er normalt ikke så meget til olier, da jeg har følelsen af at være en pølse på panden. Det bliver simpelthen for fedtet. Men jeg havde fået anbefalet denne body oil, og man kan jo ikke sige, at man ikke kan li den, uden at have prøvet den (eller gælder det kun med mad?). Nu har jeg i hvert fald prøvet den, og må nok bide lidt af min skepsis i mig. Jeg er stadig mere til deres lotion, end olien. Men jeg må indrømme, at olien er eminent som make-up fjerner. Selv til min vandfaste mascara som jeg til tider kæmper for at få af. Faktisk kan du også bruge Face&Body olien i ansigtet, i stedet for deres serum. Men det kræver at din hud ikke er sart.
imageSeriøst hvem ville ikke eeeelske at få denne helt igennem skønne æske! Når man pakker ordrene så lækkert ind, så ved man, at der er tale om kvalitet.
www.juhldal.dk

print

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *