5 hotte lysestager – til den mørke tid

5 hotte lysestager – til den mørke tid

imageJeg er brandfolkenes største mareridt.
Jeg eeeelsker levende lys, når nu de mørke aftener begynder at komme. Der skal helst være et helt lyshav, og jeg kan ikke få lysestager nok. De er efter min mening, essensen af efterårs- og vinterhygge. Jeg har allerede masser af lysestager, men derfor kan man da godt liiiige have et par ekstra. Lidt nyt skal der jo til, det må manden da kunne forstå!

Kubus is my no 1.

paustian_kubus_1hvidDen fås i flere størrelser, og dermed også i flere prisklasser. Heldigvis, for den er lidt krydret i prisen. Men By Lassen er dansk design, når det er bedst. Og det koster altid ekstra.

De ligger i priser fra 489,- og opefter. Du kan vælge mellem hvid, sort, grå, kobber eller messing.

Køb din Kubus her

Jeg har allerede den mellemste med 4 lys, men lur mig om ikke disse små fine til 1 lys, bliver at finde i min stue i løbet af efteråret. Ellers komme de helt sikkert på ønskesedlen til jul.

Duftende skønheder

skandinavisk_nature_mini_set_scented_candle_duftlyJeg er altså ret vild med duftlysene fra Skandinavisk. Når man tænder dem, breder der sig en liflig duft i hele rummet. Især i badeværelset er de perfekte. Tænd din ynglings duft, og glid ned et varmt skumbad. Så er der dælme dømt wellness. Og ikke nok med, at de dufter lækre, så er de simpelthen så smukke, at have stående fremme.  De emmer af stilren skandinavisk design.

Køb din Skandinavisk her

Er du til liflige dufte, laver de også de skønneste duftspredere.

Hammershøi fra Kahler

ka__776_hler_hammersh_i_fyrfadsstage_h50_blomme_ud2Jeg er helt bange for at indrømme det, men jeg er ikke den helt store Kahler fan.
Men med deres Hammershøi serie, har de ramt mig spot on. Jeg er vild med farverne, og de bløde former- jeg er faktisk lidt småforelsket i den serie. Så mine fyrfadslys må hjertens gerne bo, i et par af deres smukke stager. Og så elsker jeg, at de faktisk ikke er ret dyre. Prismæssigt ligger de fra priser på 129,-

Køb din Hammershøi her

Must have fra Lyngby

Et par af mine favorit fyrfadsstager er de blå fra Lyngby. Det er intet mindre, end den perfekte blå nuance. Det gode er, at du kan sætte dem sammen med alle deres vaser, uanset farven. Og så er det fantastisk som de matcher de blå blomster, i mit service fra Royal Copenhagen. Jeg kan ikke sige andet end, er du også fan af musselmalet, så MÅ du simpelthen eje et par af disse. Til en pris på 149,- for et sæt, så opdager manden det aldrig på kontoudtoget.

Køb din Lyngby her

Gå all in på House Doctor

house_doctor_hessian_hurricane2Sidste men ikke mindst, så har de rustikke lanterner fra House Doctor altså også fortjent en plads, i mit hjem. Jeg tror jeg vil stille dem i kombinationer af flere farver og højder. Til en pris på 70-, så kan man vist godt tillade sig at købe et par stykker af gangen. De er farvet på ydersiden, og med guld på indersiden. Det giver simpelthen sådan et fint genskær af flammerne. Så kan man jo sidde der og kigge i lyset, og blive lidt små nostalgisk.

Køb din House Doctor her

Så er vi vist ved at være klar til vinterens mørke aftener. Nu venter vi bare på, at Postman Per komme med lækre bestillinger til os.

print

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *