Lækkerier til værtinden – salt- og lakridsmandler

Lækkerier til værtinden – salt- og lakridsmandler

IMG_5147Vi er inviteret ud og spise, og hvad er mere nærliggende end at tage en hjemmelavet værtindegave med.

Denne gang bliver det de lækreste saltmandler og lakridsmandler. Man skal virkelig tage sig selv i nakken, for ikke at sidde og guffe dem alle!

De tager ingen tid at lave, og de står i ovnen og passer sig selv.

Tag 2dl kogende vand fra elkedlen, og hæld over i en skål med 4 spsk fint salt. Rør lidt rundt, til saltet bliver opløst. Hæld derefter 200g mandler i. De skal gerne være dækket af vandet. Til lakridsmandlerne tilsatte jeg 1 spsk. lakridspulver (kan bl.a. købes i Tiger).

mandler1 Lad det stå i 20 min, og hæld derefter vandet fra. Fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir, og giv dem ca 20 min i ovnen ved 150grader. Så passer det lige med, man kan hoppe i det pæne tøj og nå på badeværelset imens. mandlerOg voila når man kommer ud, har man den skønneste værindegave klar. Så bliver det vist ikke meget næmmere.

 

Jeg lod dem køle lidt af, inden de blev hældte i små folieposer. Jeg er helt vild med de fine homemade klistemærker, som kan købes hos www.partydelux.dk


print

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *