Brombær muffins med chokolade chunks

Brombær muffins med chokolade chunks

imageBrombær i haven er ren luksus, og er du en af de heldige haveejere, bør du helt sikkert prøve denne opskrift af!

Pssst den kan også laves med brombær fra frost.

Opskrift:blackberries-1541320_1920
115g smør
1 1/4dl mælk
2 æg
1 tsk revet appelsinskal
275g mel
150g sukker
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
190g brombær
75g mørk chokolade

Start med at smelte smørret, og imens groft hakker du chokoladen.

Pisk mælk, æg, revet appelsinskal og smeltet smør sammen. Tilsæt derefter mel, bagepulver, salt og sukker (gem et par skefulde) og piske det hele godt. Til sidst vender du forsigtigt de hele brombær og den hakkede chokolade i dejen, og vender det rundt et par gange.

Fordel dejen i muffin forme, så de er ca. 3/4 fyldte. Til sidste drysser du den gemte del af sukkeret over dine muffins.

Bag dem i ovnen ved 180 grader i 25-30 minutter.

 

print
Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *