Jordbær i smoking

Jordbær i smoking

imageDet er vores bryllupsdag – 10 år. Så det må betyde champagne og jordbær – der i dagens anledning er i kjole og hvidt.

De er smadder nemme at lave. Det tager lidt tid og tålmodighed. Men til gengæld var begejstringen hele arbejdet værd.

image1. Dyp alle jordbærrene i smeltet chokolade. Brug chokolade med så høj kakao indhold som muligt. Lad dem tørre på bagepapir. Brug gerne store jordbær, da det gør dit arbejde noget nemmere.

 

image2. Smelt hvid chokolade, og hæld det i en sprøjtepose. Der skal ikke bruges ret meget. Klip et lille hul i posens spids. Det er lettere at arbejde med, hvis der ikke kommer for meget ud på en gang. Tegn hvide trekanter på chokolade jordbærrene, og brug sprøjteposen, til også at “tegne” indeni trekanterne. Sæt dem på køl. Den hvide chokolade skal være helt tør, inden du går videre til trin 3.

image3. Hæld smeltet mærk chokolade i en sprøjtepose. Her kan du genbruge chokoladen fra trin 1. Igen er det vigtigt at du ikke klipper for stort et hul, som chokoladen kan komme ud af. Med sprøjteposen tegner du 2 trekanter, og fylder dem ud med chokolade. Tegn 3 små prikker nedenunder, det skal være knapper.

Stil dem til tørre igen – og snart har du de lækreste jordbær i smoking. Hold dem på køl, indtil de skal bruges. Kan laves dagen forinden, hvis jordbærene er helt friske. Men det anbefales at lave dem på selve dagen.


print

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *