De 11 bedste farsdagsgaver – der ikke koster en bondegård

De 11 bedste farsdagsgaver – der ikke koster en bondegård

image

Fars dag venter liiiige om hjørnet – og jeg har løsningen på dine problemer. Svaret kommer længere nede ↓

Jeg er altid ude i sidste øjeblik, med at få købt gaven. Både til min egen far, og til børnenes far. Jeg synes nemlig det er SÅ svært at finde på noget. Det er lidt det samme problem hvert år. På et tidspunkt får man bare nok af “verdens bedste far” kopper, forklæder og grill handsker.

Derfor har jeg lavet en liste, med de fedeste ideer, til 11 typer fædre ♥

kay_bojesen_hund_tim_tr_hundDen designglade far:

Er han vild med klassisk design, kan man ikke gå galt i byen med Kay Bojesen. Denne skønne hund fås både i lyst og mørkt træ. Vidste du at Kay Bojesen også har designet en bestik serie, kaldet “Grand Prix”- samt at han ligger begravet på Hørsholm Kirkegård

Pris 299,- KØB HER

 

Den madglade far:

Nicolas Vahe hitter i øjeblikket med sit stor udvalg af forskellige gourmet mad produkter. Du kan bla. vælge mellem dette hyggelige chokolade fondue sæt, eller skærebrætter i flere former, samt salt tilført et væld af fristende krydderurter, eller de fristende kaffesirupper.

Priser fra 19,-
KØB HER

Den skæggede far:

Proraso_Gaves_t_3

Er han til fuldskæg, et lille overskæg eller det rå look. Så kræver det at skægget et velholdt og velplejet, for at opfordre til flere kys. Dette lækre sæt fra Proraso indeholder både barberkost og skål, samt preshave creme, barbercreme og aftershave.

Pris 399,-
KØB HER

 

Den kaffeglade far:bodum kaffekværn

Er han glad for kaffe, vil han elske denne kaffekværn. Den gør det muligt at male kaffebønnerne lige inden de skal bruges. Duften af friskmalet kaffe, gør altid en i godt humør. At smagen så bliver bedre, er jo kun et plus.

Denne model fra Bodum er bare virkelig smart, og står højt på ønskesedlen!

Pris 249,-
KØB HER

 

Den musikglade far:

blue-album_323409

 

Hvem elsker ikke Lucas Gramham. Den danske stjerne der er røget til tops i alle lande på rekordtid, og på USA’s top 10 liste. Hvorfor nøjes med at høre hans musik i radioen, når man kan købe alle hans sange på en cd.

Er han til musik og har han ikke allerede købt dette album. Vil han uden tvivl, blive glad for at få det i gave.

Pris 99,95kr
KØB HER

 

Den velduftende far:beat_men__58814

Går han op i sit udseende og værdsætter en god parfume, vil han med garanti blive glad for en ny lækker duft. Det bliver fædre faktisk ofte – også selv om der står 5 flasker i forvejen.

Denne citrus duft af Burberry er skøn, og flasken er skam også guf for øjnene. Så vi kvinder kan være bekendt at have den stående på badeværelseshylden.

Pris 249,- (normalpris 425,-)
KØB HER

 

Den rejseglade far:

rejsebog

“At rejse er at leve” sagde H.C. Andersen. Og er din far den rejseglade type, har han måske allerede planlagt sommerferien, muligvis til nye destinationer. Så er en rejseguide den oplagte gave til ham. Her kan han læse, om alle stedets spændende seværdigheder, planlægge udflugter og restaurant besøg.

Pris fra
169,95kr for hæftet bog
68,95kr for e-bog
KØB HER

 

 

Den cykelglade far:305-1153

Dette lækre lille trykluftpumpe sæt, er ikke til at stå for. Den kan tilpasses til alle ventiler, og den kan jo være i selv de mindste lommer. Super nem at have med på tur. Jeg er ikke den store cykelfanatiker, men selv jeg drømmer om denne lille skønne sag.

Pris 249,-
KØB HER

Den legeglade far:

wallpaper_fly_highEr din far et stort legebarn, født til sjov og ballade, og måske med hang til lidt for meget adrenalin i blodet?

Så må jeg anbefale oplevelsesgaven. Den er en lidt slidt ide, og meget forbundet med cafe-, brunch- og biograf ture. Men der er så meget mere end det.

Du kan give din far lov til at gå amok i en pølsevogn, en tur i tivoli, på en virtual reality tur, sende ham op i en 40m svævebane. Eller, hvad med at lade ham opleve en formel-1 simulator, helikoptersimulator eller F-16 simulator. Eller hvad med en skovtur på mountainbike med en uddannet instruktør. Og det er bare oplevelserne til under 300,-kr.

Pris fra 60,- (rundvisning på den Blå Planet – bag kulisserne)
KØB HER

Den grafiske far:By_Krohn_plakat_Al_ays_Kiss_Goodnight_Grey_

Er han glad for grafisk print på væggene? Så er denne plakat fra -By Krohn- simpelthen for fin til ikke at have hængende. En sød lille reminder, at have hængende over sengen.

Den fås både med grå, rosa eller hvid baggrund. Fås både som A4 – A3 og 50×70 cm

Pris fra 149,-
KØB HER

 

Den belæste far

ItemImage6THWH01TEr han typen, der elsker at smække benene op, men en kop varm mokka i den ene hånd, og en god bog i den anden?

Så må det være på tide med en ny spændende titel.

Herhjemme er Sarah Blædel en af vores foretrukne forfattere, og hun udkommer med en ny bog liiiige om lidt. Den kan allerede forudbestilles hos visse boghandler. Og hvad er mere fedt, end at få lovning på en bog, frisk fra trykken.
Pris 179,95kr (normal 299,95kr)
KØB HER

 

Dette indlæg indeholder Affiliates.

print

Share on Facebook
2 comments on “De 11 bedste farsdagsgaver – der ikke koster en bondegård
  1. Carina Nielsen siger:

    Tak for skøøøøn inspiration sødeste Vibeke Er virkelig tom for ideer, når det kommer til fars dag, for JA der kommer helt sikkert en grænse for hvor mange “far souvenir items” én mand kan være i besiddelse af!!!!
    Og så fin blog du har fået knus Carina (frames_by_carina)

    • tullemor siger:

      Hvor er jeg jublende glad for, at du kunne finde lidt inspiration!!! Af hjertet tak for dine smukke ord, jeg bliver jo helt rørt 🙂 Stort kram til dig –>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *