Linen Me til hele hjemmet

Linen Me til hele hjemmet

Hør er faktisk ret undervurderet….ihvertfald den lækre luksus hør, som man finder hos Linen Me!

Hørstoffet er fantastisk til husholdningstekstil, fordi det er stærkt og praktisk. Derudover er det holdbart, og pokkers dekorativ.

Tænk bare på gardiner i hør, hvordan de ser bløde og naturlige ud i hjemmet, men samtidig tiltalende med deres naturlige krøller. 

Eller smukke og funktionelle duge og servietter, som er med til at skabe rammerne om et afslappet og casual selskab.

Hør er med til at skabe en dejlig og behagelig følelse, når man træder ind i sit hjem. Det pæne og korrekt forsvinder, og hjemmet bliver mere……ja mere hjemligt 🙂

Vidste du forresten at tøjet fra Linen Me er kendt for at være temperaturregulerende, og er perfekt for os, som søger komfort, uden at gå på kompromis med stilen. Tøjet er let og luftigt og vil holde dig køligt om sommeren, så du hele tiden føler dig frisk. De har omhyggeligt designet en kollektion af tøj (hørkjole, hørbukser, hørskjorte osv) til os, som vil bevare kvaliteten og se godt ud samtidig.

LinenMe’s tøj kollektion i hør bliver værdsat på grund af den komfort, som tøjet giver. Det er ikke kun holdbart og rart for huden, det har også en rigtig gode absorptionsevne og åndbarhed. Stoffet gør det muligt, at absorbere sved og giver en meget mere behagelig og tør følelse til huden.

Derfor er kollektion oplagt til de varme sommermåneder. Eller til at sove i, hvor det er vigtigt for huden at kunne ånde. Jeg ville hvertfald ikke have noget imod at falde i søvn i denne pyjamas, eller trisse rundt i den en søndag formiddag.

Kollektionen er både til mænd og kvinder. De har et stort udvalg både inden for hørkjole, hørskjorte, hørbukser.

Og smækker du en lækker cardigan og et par strømpebukser til, så fungere deres kjoler også ganske glimrende i vinterhalvåret….bare til info.

Tøjet kan blive vasket, renset og dampet, hvilket gør det let, at holde friskt og rent. 

Og så er det fyldt med omtanke og skønne detaljer. Som f.eks. de små trekanter i halsudskæringen på denne kjolen, som gør at den sidder flot og til i halsen. Det er de små ting, som gør forskellen på alm tøj og gennemtænkt design.

Se hele dere kollektion lige her

Generelt er min anbefaling at tjekke hele deres webshop ud. Den er super lækker, smækfyldt med skønne billeder, inspiration og masser af fristelser til både garderoben og hjemmet – www.linenme.dk

print
Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *