Lav nemt din egen uro – DIY

Lav nemt din egen uro – DIY

Pynt til væggene behover ikke kun være plakater og billeder.

Og jeg skal være ærlig og indrømme at jeg længe har gået med en drøm om at lave min egen uro, som kunne hænge på væggen i stuen.

Nogle gange kan der være lidt svært at få omdannet drømme til noget konkret, hvis man ikke lige hvordan man skal få taget hul på det.

Men det er faktisk ikke spor svært, så jeg vil smadder gerne hjælpe dig igang – ved at lade dig inspirere at mine måde og gøre det på.

Jeg fandt 2 metal ringe i Søstrene Grene, til ca 12kr for den store og 8kr for den lille. Derud over brugte jeg 2 ruller garn, som jeg allerede havde liggende i gemmerne, og en eucalyptus gren – keep it simple 🙂

Fra jeg startede til den hang færdig på væggen, brugte jeg omkring 1,5 time. Så kort sagt…..den er super nem at lave, og virkelige lækker og dekorativ!

1. Start med måle garne op. Jeg lavede 5 sektioner, men det gør du selvfølgelig liiiige som dit humør er til 🙂 Den midterste sektion bestod af 35 omgange garn. Her var det en stor hjælp for mig at have en datter som kunne give et par ekstra hænder. Sektionen ved siden af midten består af 30 omgange, og de 2 yderste sektioner består af 25 omgange.

2. Bind hver sektion fast omkring den store metalring ved hjælp af en kællingeknude, og ryk dem sammen så de sidder tæt ved siden af hinanden.

3. Klip sektionerne til så du får den afslutning du ønsker – det kan være sådan lidt tilfældigt, det kan være helt lige, eller det kan være skråt som min.

4. Bind den lille ring og den store ring sammen oppe i toppen, ved at sno garnet rundt, og slutte af med en knude

5. Ønsker du også en lille gren i, er det ganske enkelt bare at stikke den op under en af kællingeknuderne (min er en plast eucalyptus, så behøver den ingen vand)

Hvis du synes det der med at lave kællinge knuden kan være lidt svært, så skal du altså ikke tabe modet! Den kan godt drille, og det krævede 6 optagelser før det rent faktisk lykkedes for mig at lave ovennævnte video….ups. Tror du mig ikke? Så bare se videoen nedenfor med fraklip.


print
Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *