Skønt lir til mobilen

Skønt lir til mobilen

Reklame

Okay jeg er taget et smut i mobil himlen….for helt ærligt så gør mit nye cover mig blød i knæene. Det er lyserød, det er feminint og det er den bedste kvalitet. 

Designet hedder Floral Romance – det er et blomsterpræget design, hvilket nærmest dufter af romantik og kærlighed.

Det er af mærket Ideal of Sweden, som jeg længe har haft en svaghed for! Og jeg har klikket mine nye sager hjem via MOBILCOVERS.DK – de er nemlig officiel godkendt forhandler af iDeal of Sweden. De har et rigtig stort udvalg af deres produkter – derud over har de også en imponerende hurtigt levering. 

Jeg skal fortælle dig noget ret vildt! 
Jeg bestilte i deres webshop om aften, og næste morgen ligger pakken i min postkasse – Seriøst!! Vi snakker levering indenfor 12 timer…!!  Det er ikke bare én heldig gang det er sket, det er faktisk sket flere gange. 
Er du typen der er ude i sidste øjeblik med gaver, er denne webshop helt klart en, du skal skrive dig bag øret.

Jeg er rigtig begejstrede for både produkterne og den høje service hos Mobilecovers, og derfor er det også helt naturligt for mig at anbefale dem til dig!

Hvornår har du sidst kigget på dit cover – altså sådan rigtig lige tjekket standen på det? Du er måske ikke opmærksom på det, men din mobil er faktisk med til at repræsentere dig.

Vi har den ofte i hånden eller liggende fremme foran eller ved siden af os, og derfor spejler den også dig rigtig meget.

Cover

Coveret jeg har valgt hedder Floral Romance, og der er magnet inde i det, som gør at coveret kan bruges sammen med etuier og holdere, som understøtter magnet – feks en magnetisk holder i bilen.

En lille lækker deltaje som jeg elsker ved alle Ideal Of Sweden covers er den den guldfarvede plade i bunden, med deres logo.
Indersiden er coveret beklædt med et blødt “stof”, som er med til at beskytte din telefon. Normalt oplever jeg at bagsiden af telefonen får små ridser, når man bruger de billigere covers, fordi der kommer støvkorn ind bag coveret. Det sker ikke med de covers jeg har brugt fra Ideal Of Sweden.

Coveret fås til Iphone og Huawei og koster 249,- og du kan købe det her (www.mobilcovers.dk)

Lader

Måske det mest moderigtige kabel på markedet! iDeal of Sweden laver kabler i al verdens moderigtige design – og jeg har selvfølgelig valgt et i Floral Romance, som passede til mit cover.

Laderen er 1 meter lang, og kan bruges til at oplade og synkronisere din iPhone / iPad / iPod. Kablet er MFI godkendt, hvilket betyder det er godkendt af Apple (MFI = Made for iPod/iPhone/iPad). Det betyder at alle fremtidige opdateringer af din iPhone, iPad eller iPod ikke påvirker kablets funktionalitet.  
Kablet kan bruges som et ekstra kabel til at oplade iPhonen i bilen, som jeg gør, eller til at have liggende på arbejdspladsen så du altid har et kabel ved hånden.

Selve kablet er udført i tekstilmateriale, så kablet ikke knækkes eller bøjes ved brug. Kablet er derfor utrolig holdbart. 

Som med alle de andre produkter fra Ideal of Sweden leveres den i flot original æske.

Laderen fås til Iphone og koster 199,- og du kan købe det her (www.mobilcovers.dk)

Trådløs oplader – QI oplader

En af de muligheder jeg har været rigtig glade for efter jeg fik min Iphone 8 er, at man kan oplade trådløst.

Med denne yderst lækre trådløse oplader ligger du telefonen på laderen, og så lader den helt automatisk – hokus pokus. 

Jeg er faktisk nået dertil hvor jeg er blevet afhængig af min trådløse oplader på natbordet. Det er SÅ nemt, når man ikke skal slås med en ledning i telefonen! Det kan jeg uden tvivl anbefale.

Udover det lækre design er kvaliteten også helt i top. Den er designet i Sverige, af folk fra fashionindustrien – jeg har ladet mig fortælle at deres design også har vundet priser. Det kan jeg egentlig godt forstå, for de har mange…..VIRKELIG mange flotte designs.

QI opladeren leveres i en rigtig lækker gaveæske, som gør unboxing til en oplevelse….i ved en af de æsker, man ikke kan nænne at smide ud! Jeg kan umuligt være den eneste som gemmer æsker, bare fordi de er flotte.

Qi trådløse opladningsstationer kan anvendes med Qi-aktiverede smartphones. Denne smarte oplader understøtter op til 10W og kan både bruges til iPhone XR/ Xs Max/ Xs/ X/ 8/ 8 Plus og Samsung S8/ S8+/ S9/ S9+ samt andre enheder der understøtter Qi-opladning. 

Det bedste af det hele er, at du ikke behøver at gå på kompromis med hverken stil eller funktionalitet, da Qi-opladeren er tilgængelig i alle de mest populære prints.

Laderen er kompatibel med alle de ovennævnte modeller og koster 499,- og du kan købe det her (www.mobilcovers.dk)

 

Er du med på en mobil opgradering?

Så skal du gøre lige som mig, og tjekke webshoppen www.mobilcovers.dk – de har helt sikkert også noget der passer lige til DIN mobil!

Er du istedet på udkig efter tilbehør til din iPad eller tablet – så skulle du måske tjekke TABLETCOVERS.

Her finder du alt hvad hjertet begærer til din tablet – uanset om du har en iPad, Samsung, Huawei, HTC, Lenovo eller en helt anden tablet har de tilbehør og covers der passer til lige netop din model. 

Hos TABLETCOVERS.DK tilpasser de sig hele tiden tidens trends og søger for at man kan få de bedste og nyeste varer så hurtig som muligt – og stadig med lynhurtig levering dagen efter.


print
Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *