5 facts om Queenflowers

5 facts om Queenflowers

Dette indlæg indeholder reklame/

Du har garanteret hørt om dem før – blomsten som går under navnet Queenflowers.
Men ved du hvorfor de er så specielle? Ved du hvorfor jeg er så stor fortaler for lige nettop dette firma?

Læs med og så skal jeg fortælle dig 5 grunde til, hvorfor du burde ofre denne blomst og firmaet bag lidt mere af din opmærksomhed.

  • Queen som er firmaet, der står bag Queenflowers garantere at deres buketter blomstre i minimum 3 uger. Det er store løfter, men de er ikke bare tom luft. I det sidste halve år har jeg modtaget blomster fra Queen, og ikke en enste gang har jeg oplevet at bukket ikke levede op til dette løfte. Faktisk vil jeg være så modig at påstår, at deres buketter holder minimum 4 uger – og så tænker du sikkert, at det garanteret skyldes at jeg har grønne fingre. Til det kan jeg kun sige “gid  du havde ret”, men så priviligeret er jeg uheldigvis ikke. Tværtimod har flere kaktusser måtte lade livet i min varetægt. Egentlig gør jeg ikke andet end at pakke buketten ud, og stille den i en vase med lidt rent vand i bunden.

Læs her om hvordan du kan sikre dig de allerbedste betingelser for pleje.

  • Queen blomstrene opbevare vandet i deres stængler, hvilket gør de kan holde sig i utrolig lang tid uden ret meget vand. Det gør dem perfekte til dekorationer til højtider, til de store livsbegivenheder eller blot til små hyggelige fester. Laver du dekorationen i oasis, skal den fugtes inden brug. Derefter er min erfaring at du faktisk ikke behøver at vande yderligere, og dekorationen vil fortsat holde sig i 3 uger mens blomsterne folder sig mere og mere ud. Blomsterne kan overleve i de mest utænkelig områder, hvis bare de har et par dråber fugt, så det er kun fantasien som sætter grænsen. Til halloween brugte jeg en hvid buket, som faktisk først havde stået inde i 3 uger. Borede en masse huller i et græskar, hvorefter jeg klippede blomsterne af buketten og stoppede i hullerne. Dekoration stod ude og holdte sig i yderligere 3 uger.

Se her hvis du vil finde mere inspiration, til hvordan du kan bruge queenflowers.

  • Queen buketterne findes i 16 forskellige farvekombinationer. Det betyder at du helt sikkert vil kunne finde en, som passer lige i den stil du ønsker. Min foretrukne er helt klart den hvide med de lysegrønne friske skud, eller den lyse rosa. Den er klassisk, smuk og passer ind i vores lyse hjem.
    Er du til mere knald på farverne? Vi kan jo ikke alle være lige så kedelig som mig, så er Mix buketten perfekt til lige nettop dig. Buketterne fås fra 79,- og op til 239,- for de helt store luksus buketter. Jeg er fortaler for den store luksus buket, fordi man her får en virkelige stor buket! Oftest tager jeg et par grene fra, så jeg har en buket til den store vase fra Royal Copenhagen, og til et par af de mindre Hammershøi vaser og til sidst også til et par af de små mini Hammershøi vaser. Dermed har jeg rent faktisk får blomster til flere steder i hjemme, ved køb af en buket. Buketterne kan købes Rema1000, Bilka, Plantorama, Føtex og naturligvis på Queens egen webshops – www.queen.dk
  • Pas på miljøet! Queen har deres gartneri liggende lige udenfor Århus. Det betyder at store fly ikke skal krydser vores grønne planet, for at blomsterne kan komme til Danmark. Faktisk er miljø en af de ting, som de har meget fokus på! De bruger bla. regnvandsbassin og biologiske bekæmpelsesmidler som både sikre et sundere arbejdsmiljø og passer på grundvandet.

Vil du læse mere om deres miljøvenlig produktion? Så læs her

  • Queen er så meget mere end buketter. Det er også udendørs blomster, orkider, grønne planter og potteplanter i et helt enormt stort udvalg af farver. Så uanset hvilken farvetema din fest har, så kan du finde noget der matcher bordpynten. Og med en pris på 13,- stk for de små, kan alle være med. Mangler du urtepotter som matcher i farven, er løsning egentlig bare at scrolle videre ned på deres webshop – der er knap 100 forskellige at vælge imellem!! Jep den er god nok – tjek selv her

print

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *