Buketten der holder uge efter uge

Buketten der holder uge efter uge

Kender du Queenflowers? Ellers bør du helt klart læse med her, hvor jeg vil dele nogle guldkorn, du ikke kan undvære.
Jeg vil nemlig fortælle dig om buketten, som blomstre i min. 3 uger, og bare bliver smukkere og smukkere som dagene går.

Dette indlæg er sponsoreret af Queen, men indeholder 100% mine egne synspunkter.

Jep du læste rigtig en buket der holder minimum 3 uger!!

Kendetegnende for alle blomsterne fra Queen® er, at de er super nemme passe. De kræver meget lidt pleje og vedligeholdelse. Faktisk har de godt af til tider, at tørre lidt ud. Det er noget der lige passer herhjemme ved mig, hvor vandkanden nogle gange skal støves af, inden den kan tages i brug. Og det er ikke fordi jeg ikke gider vande blomster, men i en travl familie kalender, er det en af de opgaver der ofte bliver glemt.

Udover de famøse buketter laver Queenflowers også potteplanter. Både til idendørs og udendørs brug – sidstnævnte kalder de Queen Outdoor.

Tilbage til buketten som jeg er mest fascineret af! Den består af afskårne kalanchoe (også kendt som brændene kærlighed), og Queenflowers lover en holdbarhedsgaranti på mindst 3 uger. Men min erfaring er, at de ofte holder længere end det. Efter 2-3 uger kan blomsterne begynde at blive lidt sarte. De ser stadig smukke ud, men jeg stiller på dette tidspunkt altid buketten et sted, hvor man ikke kommer til at pille eller skubbe så meget ved blomsterne.

For at forlænge levetiden, så lås lige dette tip: Når du kommer hjem med blomsterne skære du et skråsnit nederst på stilkene. Derefter sættes de i en vase med vand, der kun lige dækker stilkenes spidser. Sidder der lidt grønne blade nederst på stilk, så nip dem af, da de ellers skaber grobund for urenheder i vandet. Blomsterne tåler ikke kulde, så placere dem ved 15-30 grader, og pas på her i vinterhalvåret at de ikke står ved et utæt vindue og får træk. Sådan sikre du blomsterne de optimale forhold, og de vil pryde hjemmet i ugevis.

En af mine favorit fordele ved disse buketblomster er, at vandet i vasen forbliver klart og lugtfrit i alle ugerne. Man behøver derfor ikke skifte vandet i tide og utide, og kan have dem stående i en af de trendy gennemsigtig vaser, uden vandet ser ulækkert og slimet ud!

Og så kan man lave de fineste blomster kreationer med deres buketter, netop fordi de kræver så lidt vand. Se f.eks. den lille halvrunde dekoration på øverste billede, der er lavet på en halv oasis kugle. På deres hjemmeside kan du finde en masse skøn inspiration til – du får lige linket her.

Udover buketter finder du også deres potteplanterne i 3 størrelser – mini, medium og large. Er du til det enkle skal du vælge enkeltblomst udgaverne. Men er du derimod, som mig, til det mere storblomstrende skal du gå efter deres dobbeltblomstrende udgaver. Her består hver blomst af mange kronblade (hedder det ikke det). Anywhy du kan tydeligt se forskellen, når du ser deres blomster. Blot husk at være obs. på det, hvis du bestiller på Queenflowers webshop. Kalanchoe potteplanterne kommer i 6 forskellige farve lige pt: hvid, rød, pink, rosa, orange og gul.

Sidt men ikke mindst er der også deres grønne planter, som personligt er mine favorit potteplanter. Green Rarotoga som du ser her, er en sukkulent. Det betyder den kan klare sig i meeeeget lang tid, også selv om du glemmer at vande den. Hvilket vi jo har konstateret sker relativt ofte herhjemme…..ups. Disse grønne planter er uden blomst, og skaber den perfekte grønne urskovs stemning i hjemmet. Grønt er jo sundt for øjnene…. hmmm eller gælder det kun det vi spiser?

Derudover finder du også et væld af urtepotter og vaser hos Queenflowers. Et overflod af valgmuligheder, som efterlader dig helt rundtosset, når du skal vælge. Især fordi deres priser starter fra 20,- Du kan se et lille udvalg på øverste billede.

Og hvor fedt er det lige, at de laver små gaveæsker fra kun 65 incl. 2 potter skjuler og blomster. Perfekt til en lille værtindegave, som ser ud af noget, uden at ruinere en til tider presset familie økonomi.

Er du i stedet go-crazy typen, som mener bigger is better, så tilbyder de også større gaveideer. Og jeg siger det bare…….jeg ville i hvert fald elske at være værtinde, og modtage deres Queen luksus buket!

Har du også fået lyst til at forkæle dig selv, eller en du har kær, med en af de lækre Queenflowers kan du finde deres alle deres produkter på deres webshop her.

print

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *