Ny sommer garderobe for under 500,-

Ny sommer garderobe for under 500,-

Børn vokser, det kan vi nok ikke komme helt uden om. Og den flotte, og dyre sommergarderobe man købte sidste år, passer ikke længere.

Sådan er det hver sommer og vinter herhjemme, og mon ikke det også gælder hos dig?

Derfor har jeg en virkelig lækker hemmelighed, jeg vil dele med dig. En hemmelighed der kan spare dig VIRKELIG mange penge. Vi sparer nemlig 4.000-5.000,- pr. barn om året. Vi fandt for nogle år siden, vores faste tøj pusher. En webshop hvor de sælger alle de fede brands, men til super gode priser. Det betyder at den nye garderobe 2x om året, ikke længere er så uoverskueligt.

På billedet har jeg vist 8 dele tøj, alt sammen til under 500,- for alle dele. Faktisk ender vi på 471,- incl gratis fragt = 59,- pr del.
Tøj der i vejledende udsalgspris koster 150-400,- pr del. Det er da en besparelse der kan mærkes på pengepungen.

I deres outlet forhandler de mærker som HummelPetit By Sofie SchnoorDanefæHollie NoliaMoloAngulus Og MANGE MANGE flere.

Pigerne herhjemme har forelsket sig i mærket D-XEL – det er også herfra alle tøjdelene på billedet er fra.
Deres størrelser starter desværre først fra 8 år/128. Men de formår at skabe tøj til den store af vores piger, som elsker det lidt drenge street look. Men også den mindste af pigerne, som er mere til blonder og flæser.

Første sommer sending derfra er allerede bestilt, så nu venter vi bare på, at sol og sommer kommer i vores retning. Jeg håber også du vil kunne drage nytte af dette lille webshops tip. Vi har handlet der i mange år, og har hver gang været 100% tilfredse. Fragten er gratis fra 399,- og de sender lynhurtigt, så kan uden den mindste tvivl anbefale dem!!

print

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *