Kokkens hverdagsmad

Kokkens hverdagsmad

Kender du konceptet “kokkens hverdagsmad”?

De sikre du får leveret færdiglavet, lækkert og sund aftensmad, lige til døren. Portioner er store, og prisen er oveni købet overkommelig. Oven i det kan jeg fortælle dig, hvordan du får gratis levering samt en rabatkode, hvis du selv vil prøve det af. Læs med længere nede.

Konceptet lyder som lykken for en travl børnefamilie, og jeg har valgt at prøve, om dette ikke er vejen frem for os. Indtil videre har vi købt 3 uger, og har ingen planer om at stoppe. Læs med hvis du vil vide mere, hvis du tænker dette også kunne være løsningen hos jer, og hvis du gerne vil have rabatkoden.

Konceptet

Selve konceptet går ud på, at man hver mandag får leveret færdiglavet aftensmad, for de næste 4 aftener. Det hele bliver leveret lige ved min dør. Det bliver leveret i en flamingokasse fyldt med is, så maden kan holde sig kold, indtil jeg kommer hjem. Hvert måltid består af en hovedret og div. tilbehør, og de fedter sig ikke fra det. Hver ret og tilbehør er pakket i små plastikbøtter, eller pakket i vakumtætte poser. Og hver bøtte/pose har et stort klistermærke med alle nødvendige oplysninger. Oplysninger som bla. hvad der er i bøtten, hvilken dag den hører til, holdbarheds oplysninger, og hvordan det skal tilberedes. Desuden får du også tilsendt en mail, med forklaring af tilberedning til hver dag. Yderligere har de også en gratis app, hvor du hver dag kan hente dagens ret frem, samt tilberednings oplysninger.

Det hele er super nemt og meget pædagogisk tilrettelagt, så selv vores 8 årige datter kan nu lave aftensmad! (selvfølgelig mens mor og far feder den i sofaen – BIG WIN) 😆😆

Retterne indeholder store mængder grøntsager, og virker til at være sammensat på en meget sund og gennemtænkt måde. Faktisk er vi begyndt at spise mange flere grøntsager, end vi hidtil har fået. Skal grøntsager eller andet tilberedes/varmes i olie, dosere man selv mængden, og er dermed selv med til at bestemme mængde af fedtstof.

Eks på mad:

Et lille kort referat af, hvordan et aftensmads måltid foregår herhjemme, for at du bedre kan danne dig et billede.

I mandags fik vi Fish and chips med spicy relish, og vinterslaw med grønkål. For at kunne sætte maden på bordet, krævede det følgende af os:

  • Åben æsken med fiske nuggets. Ligge dem på en bageplade med bagepapir, og varme dem i ovnen. Grader og tider, står selvfølgelig på emballagen.
  • Åben posen med relish, og stil på bordet.
  • Åben posen med kartoffel skiver. Bland dem med olie og krydderi (medfølger). Varmes på bageplade i ovnen.
  • Åben posen med vinterslaw. Riv æblet og bland det i, sammen med de medfølgende solsikkekerner. Vend til sidst den medfølgende dressing i.

Bum – så er aftensmaden klaret. Og det tog mig seriøst max 10-15 min. Og dette var ikke et enestående hurtig eksempel. Dette er seriøst, hvordan alle vores aftenen foregår nu!

Jeg har en naturlig skepsis overfor vakumpakket mad. Det er noget man servere for gamle mennesker, med trætte smagsløg. Men jeg må tilstå at jeg er positivt overrasket. Maden er lækker frisk, selv om torsdagen, hvor man får sidste ret. Faktisk havde vi i vinterferien gæster, om torsdagen. Det gjorde at vi først fik vores torsdagsmenu om fredagen. Det havde den bestemt ikke taget skade af. Og smagen er simpelthen så lækker. Herhjemme joker vi faktisk lidt med, at vi er begyndt at spise på restaurant hver aften.

Portionerne er store, og vi har valgt den lille familiepakke. Den er faktisk kun beregnet til 2 voksne, eller 1 voksen og 2 børn. Men til trods for, at vi er 2 voksne og 2 piger på henholdsvis 6 og 8 år, har vi endnu ikke haft en eneste aften, hvor vi ikke har haft rester. Disse rester bruges enten på frokost dagen efter, eller også samler vi sammen og har til nem aftensmad fredag, hvor vi så selv kun skal supplere ganske lidt.

Har man en i familien som kan være lidt kræsen, er det ikke noget problem. Er der en af retterne eller tilbehørsdelen som man ikke bryder sig om, kan man ganske enkelt og gratis bytte det ud. Det er altid flere valgmuligheder til hver dag. Dette gjorde vi f.eks. en dag hvor der var rosenkål på menuen – det er ikke et hit herhjemme 😜 Man har helt til frem til onsdag, hvor man kan rette til og fra. Onsdag nat binder border, hvor pengene bliver hævet. Og om mandagen bliver maden så leveret 📦

Derud over spare jeg oceaner tid – seriøst!! Jeg skal ikke længere bruge tid på at lave madplaner, eller bruge dagen på at finde på, hvad vi skal have. Jeg slipper for at skulle købe ind x flere om ugen. Nu er det kun indkøb morgenmad og madpakker. Derudover spare jeg simpelthen så meget tid, hver aften, på ikke at stå i køkkenet.

Pris

Da vi som ovenfor har valgt den lille familie pakke, koster det os 495,- om ugen. Her får vi alle 4 masser af aftensmad i 4 aftener.

Om det er dyrt eller billigt, er en vurderingssag.

Men for os betyder de færre indkøbsture, at vi køber meget færre impulskøb. I ved det ting der ryger i kurven, som ikke står på sedlen, hver gang man er nede og handle. Ting man måske ikke liiiige rent faktisk har brug for. Eller den der chokoladebar, som bare kaldte på en kl. 16, da man skulle handle, var gået sukkerkold, og lidt sen på at hente børnene…..jep vi laver de samme UPS’er herhjemme. Og bedst af alt, er alle de madrester vi slipper for at smide ud. Jeg hader madspil, og har gjort en stor indsats for at bruge de rester der lå i køleskabet.  Men alligevel har vi tidligere smidt meget mad ud….meget mere end jeg nok egentlig regnede med. Dette er vurdere ud fra mængden af affald i vores sorte skraldespand, som blev tømt i fredags. Jeg kan ikke huske hvornår den sidst, har være SÅ LIDT fuld.

Rabatkode

Er du også faldet for konceptet kan du spare 50,- på en valgfri pakke, ved at bruge koden ” 40915088 “.

Bestiller du samtidig levering af ugepakken i mere end 1 uge, er leveringen gratis – hver gang. Det er valgfrit om man ønsker pakken hver uge, om man ønsker den hver 2. uge osv osv. Der er faktisk umådelig meget valgfrihed

Du kan bestille eller læse mere HER

Rigtig god fornøjelse. Og et godt råd, hvis du vælger  at prøve det af – få dig en hobby. Du ender med at få rigtig meget fritid!

 

 

 

print
Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *