Delidrop – Gourmet lige til døren

Delidrop – Gourmet lige til døren

Kender du Delidrop? Ellers er du gået glip af noget.

Men de er også helt nye – og med et smadder godt koncept. De sælger særligt udvalgte gourmet produkter, og så liiiige til min dør. Det er simpelthen SÅÅÅÅ spændende at modtage deres pakker, og gå på opdagelse i lækre lækre lækre mad produkter.

Jeg synes personligt det er super spændende, og inspirerende at gå på opdagelse i div. delikatesse forretninger. Problemer et, jeg er altid mister overblikket og bliver forvirret, fordi udvalget er så stort. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sætte sammen med hvad. Det jeg falder for, er jo ofte nye ting. Ting jeg ikke har smagt før, og som jeg derfor kan blive usikker på, hvad jeg egentlig kombinere dem med, eller hvilke retter jeg bruger dem i. Og lad os bare være ærlig…delikatesse butikker er ikke verdens billigste. Så ender ofte med at tage en kigger, lade mundvandet løbe, og så ikke turde kaste mig ud i mere.

Dette er en af grundene til, at jeg er brændt så varm på delidrop.dk. De har nemlig klaret alt det hårde benarbejde. De har prøvesmagt alle alverden produkter, og udvalgt de bedste. Og i hver kasse vedlægger de den fineste vejledning til, hvad hvert produkt er, og hvordan de bruges.

Du kan oveni købet vælge at følge dem på Instagram, hvor de deler små fif til pakkens produkter, og løfter sløret for næste måneds indhold. Jeg har ladet mig fortælle, at næste måned kører de med amerikansk tema. Det rammer lige midt i mit lille amerikaner hjerte, og jeg er helt solgt.

Delidrop kasserne koster kr. 249,- pr måned, og indeholder typisk mellem 6-10 smagsoplevelser. Fragten er gratis i Aarhus og Silkeborg omegn, mens fragt til resten af landet koster 50 kr. Fordi konceptet er så knald nyt, kan bestilling lige nu kun foregår via mail til info@delidrop.dk eller sms/opkald til 24 94 84 74.

Men jeg ved de arbejder på højtryk for, at få deres webshop i stand til, at gøre det lettere at foretage en bestilling.

Man bestemmer selvfølelig helt selv, hvor mange måneder man ønsker at modtage pakken. Jeg har på ingen måde forpligtet mig til andet, end den måned jeg har købt. En af fordelene ved at følge lidt med på Instagram er, at så kan man lure om den kommende måneds tema er noget for en, og så enten hoppe en måned over, eller opdage om man skal skynde sig at få bestilt månedens æske.

Rigtig god fornøjelse, jeg håber du vil nyde det lige så meget som jeg gør.
Hvis du kan klare masser af fristelser, så hop  ind forbi dem her delidrop.dk

print
Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *